My sweet followers:

söndag 16 augusti 2009

En liten röd stuga / Una cabaña roja

Sedan i maj har det stått en liten röd stuga med vita knutar på Globens tak. Den ingår i en konstnärs projekt "Månhusprojektet" och meningen är att den här lilla stugan står kvar på Globen bara fram till oktober i år men år 2012 ska det stå en likadan på månen!!

Jag har deltagit i Creativicas lilla semestertävling där man skulle använda sig av cirklar i sin LO. Inlägger skrev jag egentligen igår kväll, men p g a blixtanvändning blev fotot både fult och i fel färger samt att texten GLOBEN doldes - så jag fick vackert fota på nytt och eftersom jag inte vet hur man tar bort ett foto ur ett inlägg (kanske någon som läser detta kan tala om hurman gör???) så fick jag skriva om allt i ett nytt inlägg!!!

Papper: My little Shoebox (klippt av bården runt cirkeln och använt den i nästa LO), bård från SFL, Cardstock, papper från Lemonade av Basic Grey till de cirkelformade dekorationerna diverse brads och knappar, en stämpel (oklart varifrån), pärlfloss, orientaliska brads från Panduro, en journalingsida från PRIMA, bokstäver dels från Adornit samt American Crafts.¡Hay una scabaña roja en el Globo en Estocolmo! Es parte de un proyecto de un artista que quiere y cree que en el año 2012 ¡Suecia habrá puesto una cabaña igual en la luna! En todo caso hice el LO participando en un reto en Creativica (que terminó ayer pero la foto que saqué salió tan mal que tuve que sacar una nueva) donde había que valerse de círculos. Use papel de My little Shoebox, CS, un borde de SassaFrassLass, brads de Panduro y otros pequeños, journaling de PRIMA, decoraciones de papel Lemonade de Basic Grey, un sello, etc.
La Vikinga saluda
desde la punta del Globo
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar