My sweet followers:

lördag 31 oktober 2009

OKTOBERFESTIVAL # 6

YES!!!! Jag hann med en sista utmaning och det var en dubbel-LO med papper från ett kit! Det fanns jättefina journaling-rutor i olika former och papper i färgglada färger - jag hade ju valt ettt kit med namnet "Coulour me ful"!
Foton från Central Park där vi tog en fantastisk långpromenad (ja, enligt mig i alla fall, enligt min man var det "en hemskt lång promenad...) och hann med både att fika, fota, se olika skulpturer och byggnader samt till och med träffa en svenska som jobbar frivilligt i ett av informationsstånden vid ingångarna till parken! Det var 30-gradig värme den dagen...

Och Roberto tog mod till sig och åkte hissen upp till 40:e våningen i Rockefeller Center för att beundra utsikten. Han fotade både Central Park som en liten grön fyrkant lång borta och Empire State Building medan jag satt nere på en bänk och vilade fötterna med en kall dricka i handen!
Egenhändigt tillverkade blommor av utstansade "Retro-flower" i två storlekar som dekorerats med glitterlim och satts ihop med en brad.

Mi última participación el la Fiesta de Octubre! Tenía que ser un LO utilizando los papeles y decoraciones de un kit - y yo hebía comprado el kit colorido con el nombre "Coluor me ful". Recordé un día maravilloso el verano pasado cuando pasamos caminando horas por el Parque Central en Nueva York, fotografiando monumentos, lagos, piletas y esculturas en una temperatura de mas de 30 grados sobre cero. Hacía calor y tomamos bastante líquido.
La foto de mi marido es arriba en el mirador en Rockefeller Center, él subió para sacar fotos de la vista mientras yo descansaba los pies tomando una bebida helada abajo en la sombra... ¡Fue un día maravilloso que recoradré aun más con estos layouts!

La Vikinga


1 kommentar:

  1. Vilka fina LOer du har gjort! Perfekta färger och snygga detaljer!

    SvaraRadera