My sweet followers:

söndag 28 februari 2010

Ett av mina första verk

Aimes har en blogoversary där hon utmanar deltagarna att dela med sig av sina första verk... Det här är ett av mina allra första layouter som jag gjorde 2008. Jag hade visst inte upptäckt att man kunda chalka kanterna ännu!!!

Si, es un LO antíguo - es que Aimes tiene un sorteo por su aniversario del blog donde nos reta a mostrar nuestra primera obra. Esta es una de mis primeras - me da un poco de cosa mostrarla pero también quiero participar en el reto...

La Vikinga espera noticias de familiares y amigos en Chile; Ely, Rosy, Marcela (que ya debe haber vuelto a Suiza) y otro por favor reportense para saber que estén bien!6 kommentarer:

 1. Oh, vilken fild bild på er. Din son?

  SvaraRadera
 2. Para ser uno de los primeros está muy bien!!
  Es verdad que cuando miras los inicios los encuentras desfasados, pero son parte de nuestro aprendizaje.
  Espero que vuestra familia y amigos de Chile estén bien.
  Un abrazo.

  SvaraRadera
 3. Nej... inte min son men visst är han fin?? Han heter Diego och är son till en av mina väninnor som jag hade lektioner i svenska med under hennes mamma-tid. Familjen kommer från Spanien och Diego har redan hunnit få en lillasyster!

  Charlotta / La Vikinga

  SvaraRadera
 4. Tack för besöket! Såhär funkar 365 cards:

  Ny utmaning kommer varje dag, söndagar är det sketcher, men annars kan det variera massor. Den nya utmaningen brukar publiceras på morgonen (vår tid) ca kl 8-9.

  Om du vill vara med och "kämpa" om en top 3 position (och utlottning av pris de veckor som vi har det) behöver du göra utmaningen senast söndagen den vecka som utmaningen publicerades. Annars kan du göra dem när som helst och berätta att du laddat upp nya kort så vi vet och kan gå och kolla.

  Det är jättekul om du vill vara med!!!

  SvaraRadera
 5. Vad kul att få se :)

  Kram Gurkiss


  http://gurkiss.com/scrapbooking

  SvaraRadera
 6. Hola Charlotta!
  gracais por tu preocupacion, gracias a dios estoy bien y mi familia y tu familia aca en chile??
  saluditos
  y como siempre tu mostrando lindos trabajos ;)

  SvaraRadera