My sweet followers:

måndag 5 april 2010

Tulpen in Keukenhof

Den här gången blev titeln på nederländska av platstekniska skäl... Men det betyder precis det du tror: Tulpaner i Keukenhof - och det är ju namnet på den vackraste platsen på jorden där jag drömde om att få ta mina bröllopsbilder om jag någonsin gifte mig. Och det gjorde jag och fick bilderna tagna där också, visserligen av mamma, hennes man, min syster och svåger, men ändå!

Men det roliga jag måste få berätta är att jag tror att jag vunniT ett pris med den här LO:n!!! Den skapades på Stockholm City Scrap efter en LO vi fick göra på en kurs med Yoli, och jag blev så inspirerad att jag sedan gick och gjorde en nästan likadan LO fast i min egen stil (dvs med mina favoritfärger och utan distresser). Sedan fick jag se att det råkade bli nästan samma foto som på den tidigare layouten...! Men strunt samma; jag kom trea i Stellas tävling i kategorin "FÄRGSPRAKANDE"!!!

Este LO lo hice inspirada de la anterior que nos enseñó Yolí en un día de crop el sábado pasado 27 de marzo. Entre paréntesis, por despistada usé casi la misma foto... pero era porque combinaba con los colores de los papeles que iba a usar.

Bueno, el asunto es, que con este LO en MIS colores y sin tinta distress ¡me gané el tercer lugar en un crop en línea en Stellas! La categoría era "colorida"..

La Vikinga saluda, resfriada pero contenta por la noticia

3 kommentarer:

 1. Has visitado Holanda? Que chulo este layout, colores maravillosas en la foto y en el layout!

  SvaraRadera
 2. Felicidades por tu posición en la crop!!!
  Es verdad que la foto es casi la misma, y el Lo aunque es el mismo estilo, queda diferente por los colores.
  Personalmente me gusta más el anterior.
  Un abrazo y que te mejores.

  SvaraRadera
 3. This is really great i love your layout and the photo is fab with all the tulips, hugs Pops x

  SvaraRadera