My sweet followers:

måndag 10 maj 2010

Kort med Pink Paislee 1

Här visar jag ett kort med papper från Pink Paisees serie "Cupid" som jag egentligen gjorde för ett par månader sedan men inte visat ännu. Det är ett gatefold kort med en stämplad text mitt på och en massa fotomattor.

Övrigt dekorationsmaterial: pearl maker, bloomor från diverse tillverkare, brads, ett vackert brett band med små blommor på och en rosett av smalt vitt organzaband med prickar.

Una terjeta con los papeles lindos de la serie Cupid de Pink Paislee. La tarjeta la hice hace un tiempo pero no la había mostrado. Además de los papeles tiene flores, brads, conta organza en un nudo, otra cinta ancha con florcitos que va como un cinturón en el medio y alrededor de toda la tarjeta, un mensaje hecho con un sello y pearl maker en dos ezquinas.

Abajo se ve un detalle de la sección del medio de la tarjeta:


Ovan en detaljbild från kortets mittsektion.

La Vikinga4 kommentarer:

 1. Jätte fint kort...

  kram kram

  http://gurkiss.com/scrapbooking/

  SvaraRadera
 2. Hehe ja i helgen blev det en hel del gjort konstigt nog. Kisseungen har jag hunnit att busa en massa med emellan scrappandet också :)

  Hon busar och myser mycket med vår ena katt Sessan också. Sessan tar hand om henne som om det vore hennes bebis :) Dom är sååå gulliga :)

  kram kram

  http://gurkiss.com/scrapbooking/

  SvaraRadera