My sweet followers:

tisdag 5 april 2011

Kärlek vid önskebrunnen


Mollys Månadskit är ju så dryga att de räcker ju till många layouter och jag passar på att skapa med de fina färgerna som man får vårkänslor av! Här jag har matchat papperen från kitet Mumsiga Muffins med några av de 500 fotona vi tog i blomsterparken Keukenhof i Holland. Vi ett tillfälle vilade vi vid en önskebrunn med massor av rosa blommor som inramning överallt!


Estas fotos son del maravilloso parque de flores llamado Keukenhof en Holanda. Un día (después de la boda) fuimos allí para sacarnos fotos entre las flores y aquí habíamos encontrado un descanso en una fuente con muchas flores de color fuchsia alrededor.



Kanten har jag gjort med pappersremsor och en kantstans och "flaggorna" med en rund stans. Lite journaling finns med, bakom fotona, i form av två tags jag har stansat ut med min Cuttlebug. De stora orange bokstäverna kommer inte från kitet utan från mina egna gömmor.


Esto es todo por hoy!


Saludos de La Vikinga

2 kommentarer:

  1. Hola, aparte que tu Lo está divino, que bello recuerdo.... un momento especial en un lugar especial, pues se nota que es muy bello, me gustaron los colores, le dan un toque alegre a lo que reflejan las fotografías, cariños.

    SvaraRadera
  2. wonderful layout, love the bright colors
    thanks for joining my blog candy
    xoxo BA

    SvaraRadera