My sweet followers:

tisdag 30 mars 2010

SCRAPFYND I LONDON

Förra helgen spenderade vi i London med anledning av vår bröllopsdag; så jag försökte naturligtvis att hitta något i scrapväg i stan. Det var däremot inte alldeles enkelt, för de flesta butiker ligger så långt utanför själva stadskörnan att det är svårt att finna anledning att sitta på tunnelbana eller tåg så länge om man inte vet vad man får.
Men en butik finns dock; Blade Rubber Stamps. Den ligger på en tvärgata mitt emot The British Museum, så på självaste bröllopsdagen var jag där och hann plocka ihop nedan scrapgodis innan maken tröttnade och travade iväg till pasta restaurangen mittemot och beställde lunch!

La semana pasada estuvimos en Londres por motivo de nuestro sexto aniversario de bodas y busqué la única tienda de artículos scrap en el centro de la ciudad. Se llama Blade Rubber Stamps pero no tiene solamente sellos, sino papeles, cositas como adornos, pegamentos y lo que acostumbramos encontrar en una tiendita de scrap. ¡Esto fue lo que me traje a Suecia!

La Vikinga

4 kommentarer:

 1. No está mal tu adquisición!!! Nos cuesta contenernos ¿verdad?.
  Un abrazo.

  SvaraRadera
 2. HI Charlotta - me again - I've also done a post, which is here:
  http://www.bladerubberstamps-blog.com/2010/03/were-famous.html

  Thank you so much - and do email me when you do some artwork, and I'll put it on the blog as well.

  SvaraRadera
 3. Underbart... jätte avundsjuk. Jag har inte lyckats hitta nån kortmakeri affär nära stan. Som du sa, alltihopa är så långt borta. Men va kul att du hittade nåt inne stan. Jag åker till USA i sommaren, det ska bli kul att shoppa loss där :-)

  SvaraRadera
 4. Hola Charlotta..
  Que bueno conoser a gente que habla español... De donde eres?Dime...tienes sellos en español?

  Jeg vet ikke hvordan du har klar å melde deg på en candy fra i fjor... Jeg hadde denne etter en Chile-tur i fjor vinter.
  håper det går greit?

  Mvh
  Angella

  SvaraRadera