My sweet followers:

fredag 15 april 2011

Vattenfestivalen inringad

När jag fick Mollys aprilkit "Cirkus i stan" undrade jag vad jag skulle scrappa för bilder eftersom jag pga astma aldrig kunnat besöka en cirkus. Men sen kom jag på att det har ju varit "cirkus" på gång utan djur, bland annat minns vi väl Vattenfestivalen? Det var ju en faslig cirkus, som här utanför Gustav Adolfs Torg när artisterna svajade fram och tillbaka på höga pålar!


Kitutmaningen denna månad bestod i att ringa in något på valfritt stt, och jag valde att klippa en cirkel ur Bo Bunnys papper Ad Lib för att sedan ringa in ett par av fotona samt att fästa knappar på cirkeln för att föstärka intrycket. Eftersom jag gillar glitterlim har jag dessutom målat i en del av papperets cirklar för att glamma till det lite...


Hola; esto es mi participación en el reto de Mollys Scrapbooking para el mes de abril. El reto consistía en enmarcar algo, así que corté un círculo del mismo papel para colocarlo alrededor de dos de las fotos. Además puse botones en el círculo.



Gracias por entrar aquí, si queres dejame un saludo! Qué todas tengan un lindo fin de semana, que casi comienza hoy!!



La Vikinga

2 kommentarer:

  1. This layout is fantastic! I love the photos and your choice of papers and colors are perfect! Love it!
    hugs, Sharon

    SvaraRadera
  2. Oi,oi,oi så fargerik og flott denne var. Synes du har fått et rolig uttrykk på denne selv om det er mange farger og urolige elementer på.

    SvaraRadera