My sweet followers:

onsdag 10 juni 2009

PREMIO / UTMÄRKELSE

Jag har fått ett pris! Det får man av någon som tycker att man är ärlig i sitt skapande och jag har fått detta av Zornitsa! Tusen tack! Man ska skriva 10 ärliga saker om sig själv och sedan skicka vidare till fler personer som man tycker är värda priset!

He recibido un premio de "scrapeador honesta"; la idea es que la persona que lo recibe debe escribir 10 verdades sobre uno mismo y luego pasar el premio a 7 personas. Las cosas mías las he escrito en sueco, pero la quiero pasar a algunas personas que no hablan sueco, pero a Ustedes quero decir que no se preocupen y ¡mandenme a preguntar si no han entendido cómo funciona!


1. Jag har förköpt mig på scrapsaker. Hemma ligger papper och en del andra saker på hög och jag vet inte om jag någonsin kommer att ha tid att "scrappa upp" allt. Skäms lite för det...

2. Jag har lite för dålig fantasi ibland och härmar / liftar andras layouter och kort. Speciellt det fina studentkortet. Och så har jag sparat en del bilder från min "scrap-gurus" blogg som jag tittar på inbland för att få idéer och inspiration.

3. Min favoritblomma är tulpanen - jag tröttnar aldrig på att titta på dem, fota dem, scrappa foton med tulpaner mm. Och jag tröttnar aldrig på att besöka tulpanparken Keukenhof i Holland.
4. Jag skäms otroligt för min vikt och att jag har gått upp så mycket seda jag gifte mig att kläderna inte längre passar.

5. Har dessutom jättedålig karaktär och tröstar mig gärna med choklad eller så när det är regnigt och jättetråkigt väder ute men det resluterar ju bara i att jag blir ännu tjockare...

6. Jag har förköpt mig på något annat jag gillar också, nämligen stearinljus! Jo visst går de åt snabbare än scrapmaterial och högar med vackra papper, men det kommer att ta tid!

7. Jag har gått i terapi för att lära mig säga NEJ! Speciellt när jag känner att jag inte orkar...
Det kan ju verka helt normalt för alla andra men jag har tydligen varit för mesig...

8. Jag är stolt över mig själv för att jag har gått vidare från att vara en " vanlig auktoriserad tolk" till "auktoriserad tolk med rättskompetens"! Tänk att jag klarade det!

9 . Jag är omåttligt glad över att bo i en lägenhet med förstahandskonstrakt. Det har bidragit avsevärt till min mentala hälsa att veta att jag har ett hem!

10. Jag har slarvat på sistone med att sortera och sätta in papper i mina pärmar. Det är jättestökigt på mitt skrivbord. Men jag har som mål att fixa det och sortera, kasta och sätta in i pärmar innan vårt besök kommer i juli!

Och så vill jag gärna ge denna utmärkelse vidare till följande pysslare;

- Varma Koftan

- Meri

- Marian

- Maiden

- Ulwa

- Zanya

- Sockergrynet

Hälsningar och grattis till era alster och fina bloggar från;

La Vikinga

1 kommentar:

  1. oj, det var många "bekännelser".... vad duktig du e!!! och du ska inte skämmas över något, du är fin som du är!! pst! har något till dig.. som jag gjort..inget märkvärdigt, men tror du kommer gilla det...

    SvaraRadera