My sweet followers:

onsdag 23 december 2009

SNÖGUBBEKORT

Penny Black har ark med jättefina stickers som passar jättebra till oss som känner att det kan vara lite jobbigt att stämpla och färglägga motiv. Här har jag använt ett ark snögubbar med dekrativa ränder samt snöflingor för att göra kort; två av dem kan du se här:

Jag har klistrat en snögubbe på en spillbit vit cardstock, fäst det på ett par fotomattor och sedan på ett papper med vintermotiv och målat med glitterlim runtom.
Dekorationer: ett kakpapper, en snöflingebrad, tre självhäftande pärlor, en remsa självhäftande band och text i de mycket användbara minibokstäverna från AdornIt.
Här har jag tagit tillvara de lila tonerna och även dekrerat med band, spets, paljettband, glitterlim, pärlor samt tunna blommor med en brad i mitten. Om du vill de de andra fyra korten som är publicerade på Scrapparazzis blogg kan du klicka HÄR.
Penny Black tiene unos stickers bien uticé que he utlizado para hacer tarjetas sin la necesidad de usar un sello y luego tener que colorar el motivo. Simplemente coloqué el sello en un trozo de cardstock blanco, decoré con brillo y lo coloqué junto con papeles en colores del mismo tono que el monito de nieve.
Hice seis tarjets de los seis monitos de nieve, pero los otros cuatro puedes ver en el blog de la tienda Scrapparazzi, donde recién comencé a colaborar en calidad de miembro del Design Team. Si quieres verlos demás, piche AQUI.

Snöiga hälsningar från La Vikinga/ ¡Saludos de la nieve!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar