My sweet followers:

fredag 20 maj 2011

Karin firar på färjan


När papperen i Mollys Aprilkit kom undrade jag vilka foton jag skulle kunna scrappa eftersom jag inte kan gå på cirkus (pga allergi) och inte hade några dylika foton. Men så kom jag på färgglatt och bollhav, Vattenfestivalen och även Gröna Lund. Här kommer min LO med foton från bollhavet på en finlandsbåt.
Utmaningen gick ju ut på att "ringa in" något och det har jag delvis gjort med att klippa cirklar ur själva papperet och delvis med ett färgglatt band halva vägen runt.Estos son papeles del kit del mes de abril de Mollys. El kit se llama "Circo en la ciudad". Cuando llegaron no sabía qué hacer porque nunca he ido a un circo (por motivos de alergia). Pero al fin encontré otras fotos con muchos colores e hice este LO con Karin en un barco que cruza a Finlandia. Arriba se ve una cinta que utilicé para enmarcar un poco las fotos, y abajo una parte de los papeles que tiene como "tickets" de un circo.Ovan syns en del av papperet som liknar små biljetter med cirkustema; jätteroliga och färgglada! Nedan ser ni hur jag i vanlig ordning har "dekorerat" papperen lite extra med glitterlim och så har jag fäst knappar i matchande färger på cirklarna. Kul papper!

La Vikinga

2 kommentarer:

  1. Fotona passar perfekt till pappret! Jag tycker det är svårt att dekorera när jag vill behålla så mycket som möjligt av pappret därför tar jag åt mig av tipset att glitterlimma och använda knappar, snyggt och smart!

    SvaraRadera
  2. Precioso! Me encanta este papel y lo aprovechaste muy bien!

    SvaraRadera