My sweet followers:

torsdag 19 maj 2011

Naturens under


Gör en LO med resetema; så lyder Scraptorgets Majtävling som du kan läsa mer om HÄR. Fotot måste föreställa en byggnad eller natur; men eftersom det inte sägs något om att det måste vara öppna landskap har jag använt mig av ett par foton från Chile. Vattenmelonerna vi fann till försäljning invid vägkanten vid landsvägen var minst sagt fascinerande ENORMA! På det andra fotot ser vi vinrankor i långa banor vid vingården Cousiño Macul.Från ett mönsterpapper från Echo Park serie Springtime klippte jag ut ett träd med tillhörande cykel som dekorerades med diverse blingstenar och fjärilar. Längst ner på papperet sitter en grön spets med ett pärlband trätt igenom för att simulera grönska.


Ytterligare ett sätt att få fram naturen var att placera dit lite fjärilar på den redan gröna färgen som sprayades dit (färg: distressrefiller och vatten) stansade papper från samma serie i våriga fina färger.


La Vikinga

1 kommentar:

  1. Qué linda tu página! y me resulta familiar a los paisajes de Argentina! sí! siempre llama la atención el tamaño de esa fruta!!
    Un abrazo!

    SvaraRadera