My sweet followers:

onsdag 20 maj 2009

BARCELONA DEL 6: PARC GUELL

Med cardstock, Bacis Greys Lime Rickey och en kantstans har jag snickrat ihop en LO som jag tyckte skulle passa till fotot från den fantastiska långa och vågiga bänken i Parc Guell! Gaudí har ju praktiskt taget "scrappat" fast med mosaik i olika färger när han gjorde sin konstverk!
Blommorna är gjorda av cardstock och pappersbitar som blivit över som jag blött, skrynklat, torkat och sprayat med glimmer mist. Övrigt: jättebrad, grönt sammetsband samt grönt sidenband, 3-D kuddar till det ena fotot och grön aplatta plastblommor av okänt märke.

El banco undulado en Parque Guell parece una obra de scrap pero de mosaicos en lugar de papeles! Me parece fantástico, y traté de combinarlo un poco con los nuevos papeles Lime Rickey de Basic Grey. Las pequeñas flores las hice tal como las anteriores; papel mojado, doblado, secado y finalmente decoré con un poco de glimmer mist.

2 kommentarer:

  1. Vi ses på lördag!!!! Tjoho!!! Kram

    SvaraRadera
  2. Nej tyvärr Maiden - min man har ledigt en enda lördag på hela våren och hyrde gårdsgrillen och bjöd in lite vänner så jag kommer inte i på lördag!! Men jag kanske kan få se era foton...

    La Vikinga

    SvaraRadera