My sweet followers:

lördag 30 maj 2009

MINI ALBUN DE NUEVA YORK

Löpande band var det ja; här är ännu ett mini-album i samma stil! Denna gången har jag använt de tjocka och tacksamma möntrade papperen från American Craft. På sista sidan dock ett annat papper vars tillvaerkare jag inte minns... Här blev det inte så mycket band och dekorationer; detta lilla album ska nämnligen också resa. Det ska till New York och till min vän på fösta sidan som upplät sitt sovrum till oss när vi var där och handlade för billiga priser förra sommaren!


Ydalia heter hon; och till yrket dagmamma men i US funkar det lite annorlunda. Ydalia har till exempel bara ett barn; det här lilla charmtrollet!

På jakt efter glassbaren Serendipity! Någon mer som sett filmen med samma namn???Otro mini-albun! Esta vez con papeles de American Craft (la mayoría pero el azul en la última página no me acuerdo). Este albun no está muy decorado por el sencillo motivo de que va a viajar; irá a Nueva York y a la señora y muy buena amiga que nos hospedó en su dormitorio toda una semana cuando fuimos de paseo el verano que pasó.
La Vikinga

1 kommentar: