My sweet followers:

fredag 29 maj 2009

ESTOCOLMO

POR FIN hago algo de los lindos papeles de Kits de Somni (el kit de mayo creo) - ¡un mini-albun con el título de y fotos de Estocolmo! Lo voy a enviar de regalo a Cuba; tengo una amiga en Santiago de Cuba que siempre me manda tarjetas postales porque ella, que no puede viajar, dice que "viaja conmigo a través de las postales". ¿Qué les parece las 6 fotos de esta ciudad sobre islas en combinación con papeles de Fancy Pants (Summer Soiree)?
Nu tillverkas det minialbum på löpande band; det här var verkligen bland det roligaste jag gjort - på hela våren i alla fall! Fotona kommer från olika platser i Stockholm och papper kommer från Fancy Pants genom Kits de Somni och deras månadskit i april. Jag gillade dels kombinationen med blått och grönt (som så många kritiserar och säger att det inte passar ihop) och kombinationen mellan den orange tonen och teglet i hyreshusen och krukan.
Albumet ska till en vän på Cuba. Hon kan ju själv inte resa och säger ofta till mig att köpa med och skicka vykort från ställen jag besöker så att hon kan "resa med mig" som hon säger. Detta är nu det 5:e albumet jag har gjort i den här stilen!
La Vikinga7 kommentarer:

 1. På löpande band var rätta ordet ;)
  Syns snart :) kram!!!

  SvaraRadera
 2. På löpande band var rätta ordet. Snyggt album! Syns snart.Kram!!!

  SvaraRadera
 3. jag blir galen att jag aldrig kan lämna kommentar här!!!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 4. tusende försöket att lämna kommentar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 5. He he he - vem sa att kommentarerna inte kom fram! *Det måste vara något fel på systemet om det kommer upp ett meddelande där det står att kommentaren inte gick att skickas! Finns det någon kundservice man kan klaga hos, tro???

  SvaraRadera